Mi is az a  Csillagvadászok Szeretet program?

A Csillagvadászok nem egy egyszerű Csoport! egy nagy család!

Elgondolkoztam azon, hogy is tudnánk azokat a Csoport tagokat támogatni, akik nem tudnak eszközt vásárolni, mert sajnos anyagilag ezt nem tehetik meg. Mindannyiunk életét megnehezíti a Vírus miatt kialakult helyzet, vagy csak egyszerűen van jobb helye a pénznek. Sok Csoport tag inkább a gyermekére fordítja a kis megtakarított pénzét, mint, hogy magára költené és még sorolhatnám.  Ekkor ötlött fel bennem: Miért is ne adakozhatnánk? Mivel pénzt nem lehet jogilag csak úgy adni, ezért született meg ez a program, ahol a megunt és nem használt eszközeink nekiajándékozzuk a rászorulóknak.

Büszke vagyok azokra a Csoport tagokra akik adományoznak!

IGEN vannak még jószándékú emberek. 

Jelentkezni a Programba a lenti gombokra kattintva lehet, ahol egy kérdőív kitöltése után a jelentkezés feldolgozásra kerül.

 

 

 

 

A felajánlásokra jelentkezők közül több szempontot figyelembe véve esik a választás: Minimum 2 hónapja csatlakozott Facebook Csillagvadász csoport Tag vehet részt a programban, figyelembe vesszük a adományra jelentkező csoportban történő aktivitását, a csoportagokhoz való viszonyulását és az adományra jelentkező álltal megadott adatokat (mit szeretne, mi az álma, hol lakik stb…)

Mielőtt a támogatott értesítést kap a felajánlásról, a felajánlóval részletesen egyeztetek személyesen, hogy  szerinte is megfelelő emberhez jut a felajánlása és egyetért-e!

A Csillagvadászok Szeretet Programban résztvevő Boldog Tagokról és az ajándékukról készült fotók!