Vegyétek figyelembe, hogy sok gyártó csak azért tesz ingyenessé egy programot, hogy ki tudjátok próbálni! Érdemes amelyik program megtetszik, megvásárolni a teljes verziót!

Ios rendszerre sajnos szinte minden fizetős.

Tájékozódás az égen

Sky Safari
Leírás

A SkySafari egy hatalmas planetárium, amely elfér a zsebében, kéznél van az univerzum, és hihetetlenül egyszerűen használható!

Egyszerűen tartsa a készüléket az ég felé, és gyorsan keresse meg a bolygókat, csillagképeket, műholdakat, valamint csillagok és mély égboltok millióit. Interaktív információkkal és gazdag grafikával gazdagodva fedezze fel, miért a SkySafari a tökéletes csillagnéző társa az éjszakai égbolt alatt.

 

INGYENES ÉS FIZETŐS RÉSZE IS VAN

Star walk 2
Leírás

.Star Walk 2 Free – Csillagok azonosítása az éjszakai égbolton nagyszerű csillagászati ​​útmutató az éjszakai égbolt felfedezéséhez éjjel-nappal, csillagok, csillagképek, bolygók, műholdak, aszteroidák, üstökösök, ISS, Hubble űrtávcső azonosításához és más égitestek valós időben a feletted lévő égen. Csak annyit kell tennie, hogy a készüléket az ég felé irányítja.

 

INGYENES ÉS FIZETŐS RÉSZE IS VAN

Stellarium mobile Plus - FIZETŐS
Leírás

A Stellarium Mobile Plus – Csillagtérkép egy planetárium alkalmazás, amely pontosan azt mutatja meg, amit látszik, amikor felnéz a csillagokra.

A csillagok, csillagképek, bolygók, üstökösök, műholdak (például az ISS) és más mély ég objektumok azonosítása valós időben az égen, néhány másodperc alatt, csupán a telefon az ég felé mutatásával!

Ez a díjnyertes csillagászat-alkalmazás könnyen kezelhető és minimalista felhasználói felülettel rendelkezik, ami az egyik legjobb csillagászati ​​alkalmazás felnőtteknek és gyermekeknek, akik fel akarják fedezni az éjszakai égboltot.

Ez a Plusz változat kielégíti a legigényesebb csillagászat rajongóit is az égbolt tárgyak hatalmas gyűjteményének köszönhetően (22-es erőssé, szemben a 10-es erősségű verzióval) és fejlett megfigyelési funkcióival a távcsövek vezérléséhez vagy a megfigyelési ülések előkészítéséhez .

A Stellarium Mobile Plus jellemzői:

★ Tekintse meg a csillagok és bolygók pontos éjszakai égbolt szimulációját bármilyen dátumra, időre és helyre.

★ A csillagok, ködök, galaxisok, csillagfürtök és más mély égbolt objektumok hatalmas gyűjteményében történő elmerüléssel érje el az ismeretek korlátait:
• Minden ismert csillag: A Gaia DR2 katalógusa több mint 1,69 milliárd csillagot tartalmaz
• Az összes ismert bolygó, természetes műholdas és üstökös, valamint sok más kisebb Naprendszer objektum (10 ezer aszteroida)
• A legismertebb mély ég objektumok: több mint 2 millió köd és galaxis kombinált katalógusa

★ A Tejút, a Mély égbolt tárgyak vagy a bolygófelületek nagy felbontású képeinek szinte korlátozása nélküli nagyítása.

★ Fedezze fel, hogy a bolygó más régióiban élő emberek miként látják a csillagokat, kiválasztva a sok égkultúrához tartozó csillagképek formáit és illusztrációit.

★ A műholdak nyomon követése, beleértve a Nemzetközi Űrállomást.

★ Szimulálja a tájat és a légkört valósághű napkelte, napnyugta és légkör törésével.

★ Fedezze fel a legfontosabb Naprendszer bolygók és műholdaik 3D megjelenítését.

★ Figyelje meg az eget éjszakai üzemmódban (piros), hogy megőrizze szemét a sötétséghez való alkalmazkodásban.

★ Figyelje meg a terepen, még internetkapcsolat nélkül is, “csökkentett” adatkészlettel: 2 millió csillag, 2 millió Deep Sky Object, 10k aszteroida.

★ Vezérölje a távcsövet Bluetooth-on vagy WIFI-en keresztül: vezessen bármilyen GOTO-távcsövet, amely kompatibilis a NexStar, SynScan vagy LX200 protokollokkal.

★ Készítse elő megfigyelési üléseit a fejlett megfigyelési eszközök segítségével, hogy megjósolja az égi tárgy megfigyelhetőségét és a tranzitidőket.

A Stellarium Mobile Plus – Star Map a Stellarium eredeti alkotója, a jól ismert nyílt forráskódú planetárium és az asztali PC egyik legjobb csillagászati ​​alkalmazásának alkotója.

Synscan mechanika csatlakoztatása wifi kapcsolattal mobiltelefonra – tabletre

Sky Safari
Leírás

A SynScan kézivezérlő mostantól alkalmazásként elérhető az okos eszközön. Ezzel az alkalmazással vezérelheti az AZ GTi tartó vagy más, a SynScan Wi-Fi adapterrel felszerelt Sky-Watcher vagy Orion távcsőtartókat.

Fényképezés

Camera FV-5 Lite
Leírás

Camera FV-5 egy profi kamera alkalmazás a mobil eszközök, hogy hozza DSLR-szerű kézi vezérlés a keze ügyében. Úgy terveztük, hogy lelkes és profi fotósok, ezzel a kamera alkalmazás akkor elfog a legjobb nyersen fényképeket, így utófeldolgozására őket később, és kap lenyűgöző eredményeket. Az egyetlen korlát a képzelet és a kreativitás!

Footej Camera 2
Leírás

Főbb jellemzők:

– Egyszerű és duzzadásmentes felhasználói felület
– Csodálatos fotó- és videóminőség
– Az Android camera 2 API-t használja (az API-t támogató eszközökön)
– Fókusz és expozíció különböző területekről (ha az eszköz támogatja)
– Integrált galéria és csúszka
– Burst mód
– Animált GIF
– Videó lassított felvétel
– Manuális ISO, Fókusz, Zársebesség-szabályozás (ha az eszköz támogatja)
– RAW formátum (ha az eszköz támogatja)
– Pillanatfelvétel videofelvétel közben
– Szelfi fény
– Panoráma mód (ha a eszköz)
– Timelapse
– HDR + (Pixel 2 eszközök)
– Magas képkockasebességű felvétel (ha az eszköz támogatja)

Kamera 2 Prémium csomag:

– Sorozatidő 500 ms alatt
– Több mint 20 maximális sorozatfelvétel
– Jobb JPEG minőség
– Antibanding 50Hz-ben (Európa) és 60Hz (Ázsia)
– Videó maximális időtartama 5 perc alatt
– Fotó hisztogram
– Nagy felbontású animált GIF
– Timelapse intervallumok 10 másodperc alatt

 

Ingyenes +FIZETŐS

Google Camera
Leírás

Jellemzők
• HDR + kettős expozíció-vezérléssel – Készítsen képeket a HDR + segítségével fantasztikus fotók készítéséhez, különösen gyenge megvilágítású vagy háttérvilágítású jeleneteknél.
• Éjszakai Sight – Soha nem kívánja használni a flash újra. A Night Sight előhozza a legjobb részleteket és színeket, amelyek elvesznek a sötétben. Még a Tejút is fényképezhet!
• Super Res Zoom – A Super Res Zoom élesen tartja a képeket nagyítás közben – elmosódás nélkül.
• Top Shot– Válassza ki a tökéletes pillanatot a Top Shot segítségével. Automatikusan a legjobb képeket ajánlja, ahol senki sem villog, és minden rendben van.
• Portré – elegáns háttérelmosódás (bokeh) hozzáadása a képekhez. A Google Fotók úgy is előidézhetik a fotó témáját, hogy színeseket hagynak, miközben a hátteret fekete-fehérre változtatja.
• Google Lens javaslatok – Irányítsa kameráját QR-kódokra, névjegykártyákra, papíros dokumentumokra vagy idegen szövegekre, és ez segít elolvasni, beolvasni a dokumentumokat, lefordítani és még sok mást.
• Játszótér – érezd jól magad, keverd össze a valós világot a virtuálissal az AR matricák és effektek segítségével!

Követelmények – A Google Camera legújabb verziója csak a 2016 után kiadott Pixel telefonokon működik, amelyek Android 10 vagy újabb verziót futtatnak. Egyes funkciók nem érhetők el minden eszközön.

INGYENES

Camera+
Leírás

Készítsen professzionális megjelenésű fényképeket minimális erőfeszítéssel, köszönhetően a Camera + fényképezéshez nyújtott kiváló kézi vezérlésének, valamint több tucat szűrőnek, keretnek és finomításnak, amelyek elősegítik az egyes felvételek tökéletesítését. A munkafolyamat beállításától kezdve a képek iCloud-ig történő szinkronizálásáig a Camera + szolgáltatásait az évek során aprólékosan kidolgozták, finomították és újították.

Videó felvétel

Cinema FV 5 Lite
Leírás

A Cinema FV-5 egy professzionális videokamerás alkalmazás mobileszközökön, amely professzionális kézi vezérlőket tesz az ujjhegyére. A rajongónak és a professzionális videográfusoknak és filmkészítőknek készült, ezzel a videokamerás alkalmazással a tökéletes reprodukciós célokra a legjobb minőségű felvételeket készítheti el. Az egyetlen korlát a képzelőerőd és a kreativitásod!

Videó szerkesztő

Pic pac
Leírás

 PicPac – Csomagolj Képek a Stop Motion filmek. Stop motion animáció és time-lapse egy kb. Add hang és zene könnyen. Nincs feltöltési szerverre vagy PC. ★★★★★★

 

++ használja a galériában fotók, galéria videók (bontásban kép), vagy elfog timelapse fotókat létrehozni stop motion / timelapse videók és animációk. Megteheti Hyperlapse.
++ kéz nélküli hang-vezérelt Timelapse manuális módban. Egyszerűen, hogy hangos, és egy fényképet kell venni!
++ hozzáadása hang vagy zene a stop motion
++ Nincs feltöltési szerverre
++ Nincs másolatot számítógépen
++ spanyol, francia, portugál és orosz támogatás

Frissítés a Pro:
1. Vegye ki a vízjel
2. Lehet generálni 480p, 720p, 1080p / animációk
3. Lehet másolni, és egyesíti a projektek
4. Lehet Fotók hozzáadása meglévő projektek
5. Lehet használni a saját végét logo

Ingyenes verzió:
1. Lehet generálni 360p videók
2. felveheti a saját hang
3. Lehet válassza helyi zenei vagy keressen online zenei
4. Lehet átrendezni képek
5. Nem másolható vagy összeolvad projektek
6. Nem lehet megváltoztatni videó végződő logo
7. Van egy kis vízjelet a jobb alsó sarokban

Időjárás előrejelzés és radar programok

Időjárárs és radar
Leírás

Az általam használt időjárás és radar program, ami most véleményem szerint a legpontosabb

Good To stargaze - csillagászati
Leírás

Csillagászokat segítő app időjárás és egyéb infókkal részletes fényszennyezettség térképpel.

Távoli vezérlés

Anydesk
Leírás

Vezérelje távolról számítógépét okostelefonja, tabletje, vagy laptopja használatával, nagy sebességgel és kiváló minőségben. Az anydesk.com oldalon további információkat talál a VNC, távoli hozzáférés és távoli karbantartás témakörökben minden platformhoz: Windows, macOS, Linux, Android és iOS.